Rólunk

Független tanácsadóként, széleskörű tapasztalatainkat felhasználva növeljük a hazai és nemzetközi vállalkozások működési eredményességét az áruszállítás, raktározás és intralogisztika területén. Újszerű és egyedi megoldásaink segítségével a hatékonyságjavítás valós időben mérhetővé és tervezhetővé válik.

Bemutatkozik a Pillar Mérnökiroda

A Pillar Mérnökiroda Kft. a logisztikai iparág alapvető fontosságú szakmai területei mentén alakítja ki szolgáltatásait: áruszállítás, raktár-, és intralogisztika. Ennek megfelelően az innovációs fejlesztések is a főtevékenységekre koncentrálva szállítnak olyan megoldásokat, melyek valós üzleti problémákat oldanak meg ipari környezetben, valós hozzáadott értékkel. A cél minden esetben az üzleti partner hatékonyságának növelése, testreszabott szolgáltatások biztosításával. Ebben az újszerű megközelítésben a logisztikai tanácsadás - mint szolgáltatás - egyedi, hiteles és mérhető eredményeket nyújt az iparágban résztvevő összes szereplő (gyártó, fuvarozó, szállítmányozó vagy kereskedelmi vállalatok) számára. Mérettől függetlenül, mikro-vállalattól kezdve a nagyvállalatokig.

Pillar Mérnökiroda Kft. elsődleges üzleti koncepciója egy olyan komplex, a fenntartható fejlődést támogató, logisztikai tanácsadási szolgáltatás-portfólió kialakítása, mely hosszútávon adekvát választ ad a folyamatosan dráguló hagyományos ICT rendszerekkel és az általuk globális szinten fennálló rugalmatlan megoldásokkal kapcsolatosan felmerülő égető kérdésekre. A globális optimumok elérése miatt a cég más iparágak fejlett, hatékonyan integrálható technológiai vívmányaira is épít. Ezek a kompetenciák lehetőségeket adnak arra, hogy valós és komplex problémák az üzleti logikához igazodva, azt hatékonyan mérve és monitorozva értékelhető és értelmezhető formában álljanak rendelkezésre a megfelelő döntéshozói szinteken a megfelelő időben.

Tanácsadás

Szakértő csapat
Piacorientált szemlélet
Széleskörű tapasztalat

K+F mint szolgáltatás

Technológiai innovációk
Partnerre szabott megoldások
Moduláris felépítés

Referencia projektjeink

Munkatársaink